bloggtorka

sorry för dålig uppdatering. Har varit iväg först i Mumbai i några dagar och upptäckt staden, varit i Asiens största slum och sprungit runt som turister och sett STORA råttor på gatorna. Efter det var vi i Thane och bodde på hotell, LYX. Missade två dagar av praktiken där p.g.a sjukdom. Träffade en läkare och fick medicin. Vi var bl.a på ett mentalsjukhus, där fick vi vara med på ECT behandling, vi fick se när de fick elchocker i hjärnan, häftigt.
Glömde sladden till kameren i lägenheten, så det blir en kort uppdatering nu och ett längre inlägg med bilder en annan dag.
I lördags kväll kom vi iallafall tillbaka till Pune efter 11 nätter borta. Igår var vi lediga så det blev pool, shopping och sedan fest, så idag är jag lite trött. Vi har haft seminarie. Har en ganska slapp vecka med seminarier, färdigställande av rapporter och individuellt samtal med vår handledare. På fredag åker vi nattbuss till Goa för två veckor semester. UNDERBART!!
Vi har fått uppleva regn här nere också, första dagen i Mumbai kom det en del och idag har det regnat, kanske fortfarande gör. mend et gör inte så mycket, så länge det är sol i Goa.
Tiden går fort. Har redan varit här fem veckor. Snart är jag hemma igen!!
Pussokram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0