Tillbaka i Pune..

i söndags morse kom vi tillbaka till Pune.. hem och, byta om och hämta grejer för att sedan dra till poolen..:) spenderade dagen där och sedan blev det lite avskedesfest på kvällen..
söta poolbrudar..:)
fest..:)
Veckan i Hyderabd bjöd på lite olika saker.. en massa tråkiga lektioner bl.a.. men även en massa olika besök, bland annat vid en moské..
söta va?:)
påväg till nått tempel..
åkte på båttur och stannade vid en jättelik Buddha staty..
besök nånstans som jag inte riktigt vet vad det var.. det här var nog sämsta evckan på praktiken helt ärligt talat.. handlat mycket om religioner..
sedan besökte vi ett stort gammalt fort och såg en ljusshow där på kvällen..
Om fyra dagar är jag i Sverige!! Underbart!!
Detta blir troligtvis sista inlägget ifrån Indien..
Imorgon ahr vi seminarie och sedan ska jag till frisören och på pedikyr..
På onsdag väntar troligtvis poolen och sedan avskedsmiddag hos vår handledare Lakshmi..
Torsdag får jag sen, vi lämnar Pune på kvällen och planet går sedan på natten..
Pussokram och Tack Indien för dessa tre månader!!

Filip Klarsten..

Älskling.. Jag saknar dig så otroligt mycket..
Jag saknar din närhet, att få krama och pussa på dig, saknar att få somna och att få vakna bredvid dig, saknar ditt skratt och sättet du får mig att skratta på, saknar att ligga tätt intill och mysa till en film, saknar att ha dig i min närhet. Jag längtar så efter dig och ser verkligen fram emot en otroligt mysig påskhelg tillsammans med dig!
Du är det bästa som hänt mig och jag är så otroligt glad att du finns i mitt liv.
Jag älskar dig!!

13 dagar kvar..

om mindre an tva veckor ar jag hemma.. helt underbart ska det bli.. kanner mig klar har nu och langtar efter sa mycket dar hemma. Men jag vet ju att jag kommer sakna det har livet efter ett tag. Det ar en chans som aldrig kommer igen och som jag ar otroligt glad att jag tog.

Sedanvi kom tillbaka fran byn mitt i ingenstans har vi haft ett par lediga dagar, blev andring i schemat da var larare var sjuk. Sa det har varit lite polhang, lite shopping osv. I onsdags hade vi seminarie och efter det var vi ute och at hela gruppen pa Barbeque Nation. Underbart stalle med massa mat. Det ar lyx det!! Torsdag och fredag har vi haft Reiki. Jag har varit smasjuk storre delen av veckan sa var hemma och vilade i torsdags men i fredags var jag med. Dagen gick at till att ligga ner och vila, typ. Reiki var jatteskont men jag tror inte pa nagra storre underverk av sant dar. Idag har vi haft art therapy, sa vi har malat. Det ska vi ha imorgon formiddag ocksa, sedan bar det av till Hyderabad, 13-14 timmars tagresa. Ska spendera nastan en vecka dar och nar vi kommer tillbaka till Pune ar det inte manga dagar kvar..:)

Igar var vi pa bio och sag just go with it, kan rekommenderas!!:)

Pussokram


Tillbaka i Pune..

I lördags kväll kom vi tillbaka till Pune efter tre nätter i vildmarken.. typ.
Vi åkte som sagt tidigt i onsdags morse och kom fram till byn Aida under eftermiddagen, efter en lång resa.
Vi möttes av två fantastiska tjejer som tog väl hand om oss under dessa dagar. Vi mötte också en alldeles fantastisk natur och ett lugn som man inte upplever i stadsmiljön.
Det vi besökte var iallafall en Tribal village där människorna som bor är väldigt fattiga, har gemensamma traditioner och seder. De flesta bor i små hyddor typ.
Sofia och Josse, och det ena av våra tåg.. inag SJ tåg här inte..
ungefär så här såg många av husen i byn ut..
första kvällen gick vi ner till floden för att bada fötterna, floden som befolkningen badar och tvättar både sig och sina kläder i.
Gram mangal som är den organisation vi besökte i Aida, jobbar i byn med olika saker, bl.a med utbildning för barn. Vi fick besöka två stycken av de skolor som de har byggt upp.
Byn är uppdelade i olika "Hamlets" och en hamlet består av flera olika familjer.
Så detta är skolan i den ena Hamleten..
de tar vad de har och använder det till undervsiningen.. ganska fantastiskt..
här är den andra skolan vi besökte, i en annan Hamlet..
Tribal människor har ett specillet sätt att måla på, och de skulle vi såklart lära oss.. och som vanligt sitter vi på golvet..
kossor på "gatorna"..
andra natten skulle vi, om vi ville, sova ute hos en familj i byn. Jag o Sofia fick "lyxfamiljen". Vi fick sova i "sängar", de hade tv och ungarna var hur söta som helst och tog hand om oss.. de hade en liten bebis på 11 månader tror jag han var, hur gosigt som helst.. De hade bl.a en dotter på 11 år som tog hand om oss, föräldrarna gömde sig mest undan o pratade inte direkt. Men vi gick iallafall till floden med en hel hög barn, de kom o de försvann..
risfält..
vi fick besökte ett ställe där de gör tegelstenar.. de arbetar mitt i solgasset, tjänar knappt någrapengar och de gravida kvinnorna arbetar till dagen före förlossnign och börjar sedan igen ca. 15 dagar efter, då får bebisen vara med. De arbetar inte med detta hela året utan säsongsvis och gör annat delar av året. När de jobbar så bor de i en sådan liten hydda man ser på bilden. Ett par bör göra 1000 tegelstenar om dagen.
.
En eftermiddag åkte vi till en lite mer civiliserad plats och fikc chans att köpa läsk, godis, chips o kakor, då var vi lyckliga..:) sedan gick vi till stranden o satt o mumsade. Där fanns en kamel, eller dromedar snarare, som vi red på..:)
Sista kvällen fick vi träffa studenter och de dansade för oss, de skulle lära oss och vi fick visa prästens lilla kråka och små grodorna för dem.. de dansade med och tyckte det var jätteskoj.
De var så himla duktiga.
sista morgonen innan avfärd var vi vid floden och badade fötterna igen, fast vid ett annat ställe..
Genom tågfönstret på vägen hem.. det är helt sjukt att människor bor så..
hade iallafall några sköna dagar ute på landet..
Igår var vi lediga så spenderade dagen vid poolen. sen åkte jag och Sofia till gymet för att finna att det var stängt, så det fick bli en promenad på berget i värmen istället.
Idag och imorgon blev vi oväntat lediga då läraren vi skulle ha är sjuk, så vi får tampas med Art therapy i helgen istället. Jag tog lite sovmorgon sedan blev det gymet och sen hamnade jag här. Imorgon blir det nog dock till att åka till poolen, bäst att passa på..
Allt bra där hemma? Våren är på väg nu va?
Jag saknar er, men 18 dagar kvar, sen är jag HEMMA!!:D
Kram!!

RSS 2.0