det rullar på..

här nere i Indien rullar livet på..
idag har vi haft vårt första seminarie, det handlade mest om praktiskta saker angående våra resor här nere osv. Vi hade seminariet på "orchid school" som Lakshmi, vår handledare är direktör för, häftigt att se alla barn i deras uniformer.. efter seminariet fick vi äta mat i deras skolmatsal..
efter att vi slutat för dagen var vi sugna på att sola och bada (vilket vi iofs varit sedan vi kommit, o länge innan dess).. så letande efter pool satte igång..  efter mkt om o men och efter att ha blivit blåsta på rickhan, så lyckades vi ta oss in på ett ställe o fick iaf bada lite.. fick dock en del blickar av de indiska kvinnorna som satt i skuggan i sina heltäckande kläder medan vi hade våra bikinis.. även männen tittade ju en del såklart.. vi orkade inte riktigt bry oss utan avr nöjda med vad vi lyckats åstdkomma..  men det är spännande med dessa kulturkrockar som vi ständigt möter..
igår var vi på samma skola för att fira nationaldagen.. efter det hade vi återigen guidad tur med våra guider..
snart ska vi ner till "svensken" som inte är svensk men kan lite svenska p.g.a alla svenska studenter som varit här tidigare.. där ska vi fixa sim-kort så vi äntligen får ett indiskt nummer.. återkommer när det är fixat..:)
här står maten på bordet när vi kommer hem och disken är diskad.. lyx kan man tycka.. det är det ju såklart.. men så mycket annat är så "olyxigt".. men jag trivs..:)
pussokam på er!!
bilder kommer.. jag lovar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0