full fart..

Till en början kommer lite bilder från lägenheten och annat smått o gott..:)
här är mitt sovrum som jag delar med tre andra tjejer.. min
Här ovan är mitt sovrum som jag delar med tre andra tjejer..
Här är en bild tagen från vår balkong.. vägen leder upp från en stor och väldigt trafikerad väg..
Här är köket..
Här är en av toaletterna.. (den andra är en "vanlig")
Vår lägenhet utifrån.. andra våningen bor vi på..
Sofia och vår guide under en av de guidade turerna förra veckan..
I stort sett hela gänget, utanför Orchid School förra veckan.. (kolla in våra snygga kläder)..
Nedan här är från samma skola.. vi var där och fick vara med på nationaldagsfirande..
I lördags var vi på information angående att boka resa inför semestern.. som det ser ut nu så lutar det mest åt att det bara blir Goa för min del.. orkar inte åka runt för mycket utan vill bara ta det lugnt.. sedan blev det lunch på KFC.. efter en vecka av enbart Indisk vegetarisk mat satt det väldigt fint med kyckling måste jag erkänna..
KFC - Lycka!
I lördags kväll var vi på en nattklubb som heter Scream som ligger i botten av värsta lyxhotellet.. det var oerhört kul att festa med Indierna och se dem gå lös på dansgolvet..:)
Här är en bild ifrån förfesten!
I söndags var vi på samma hotell, fast då på takvåningen vid poolen.. var där hela dagen.. det var helt underbart.. o till lunch blev det pizza.. mums!!
Idag har vi haft vår första riktiga dag på praktiken.. började sådär när rickshaw chaffisen släppte av mig i Sofia på helt fel ställe.. men bara att hoppa in i en ny och som tur var så hittade han rätt..:) Vi var först o besökte socionomstudenter på deras universitet, vi fick ett oerhört varmt välkomnande och sedan var det en föreläsning..
Sofia och Wanjiru på universitetet..
Efter det fick vi följa med hem till en av studenternas hem och även till andra hem och ett tempel.. det känns som vi är i en helt annat värld.. det är så olikt Sverige så går inte riktigt att ta in.. sista besöket för dagen var hos en familj som hade det bättre ställt än de vi tidigare besökt.. ena dottern i familjen var helt underbar och pratade konstant.. hon går på en engelsk skola (Orchid school som vi besökt), så hon var grym på engelska.. hon berättade allt och vi fick lite läsk o annat, fick se deras kossor, ta massa bilder, blev runt visade i huset..
Huset där studenten vi fick följa med hem bor med hela sin familj.. här är det inte som i Sverige att man flyttar till något eget direkt..
den oerhört söta och duktiga tjejen vi besökte..:)
ikväll har vi tagit en promenad.. var helt slut efter en fullspäckad dag.. imorgon väntar besök i någon by, 3½ timmes bussresa enkel väg..
Ta hand om er där hemma!!
Pussokram!!

Kommentarer
Postat av: jennifer

YAY! kul med bilder :)

2011-01-31 @ 21:52:45
Postat av: Tessan

Wiiiie.

Vad kul o se hur du har det gumman!

Här hemma rullar allt på som vanligt så passa på o njut av alla människor o försök o ta in alla intryck.



Fortsätt fota!!!



KRAAAAAAM

2011-02-01 @ 22:34:55
Postat av: Ankan

Hej söta du! Va kul att prata lite med dig! Fina bilder måste jag säga! Du verkat ha det bra! Håll oss uppdaterade och se till att bli av med förkylningen!!! Massa pussar!!

2011-02-05 @ 06:19:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0